Isnin, 3 September 2012

Terbengkalai


Credit to: bajukurungcotton.wordpress.com


Rindunya pada blog !!! Niat hati memang nak masuk dan mengemaskini blog dengan entri terbaru. Tapi, disebabkan assignment masih bertimbun, kaki, tangan, jari, tulang semua tak cukup nak handle assignment. 
Ni la jadinya bila hari cuti dihabiskan semata-mata untuk cuti. phew, penat gila!  



Sedar tak sedar, tinggal dua minggu je lagi waktu yang kami ada untuk study. Minggu yg 15-22 September tu sepatutnya minggu revision week. And the next following week dah mula final examination dah. hm....

errmmm.... Aku dah kering idea nak menulis kat sini dah. Korang tengoklah blog yang kitorang try to manage tu kat sini. Jangan lupa bagi komen untuk penambahbaikkan since kitorang kena submit report pada lecturer this friday. 

Thanks, anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • HARMONI yang HILANG - Semalam aku ke kedai ubat Cina membeli sesuatu. Aku cakap MAAF sebab ganggu dia sedang makan. Dia balas MAAF sebab aku nampak dia sedang nikmati makanan se...
    5 minggu yang lalu
  • MEMBEBEL JER.. - Assalammualaikum.. Bercakap tentang berkongsi cerita, gambar dan sebagainya dalam media sosial ni, itu benda biasa..nak pulak kalau dia ada momment best da...
    2 bulan yang lalu
  • kunci pintu rumah anda - Seorang pakcik pernah berkongsi nasihat dengan saya. Katanya, kehidupan peribadi kita ini seperti rumah yang terbuka pintunya. Terbuka tingkapnya. Samada ...
    4 bulan yang lalu
  • Rasanya Malam Ni Aku Tidur Luar... - "Ruang tamu ni tak pernah kemas. Kemas sikit sepah. Kemas sikit sepah balik. Zara! Bilik tu dah macam tongkang pecah! Bersepah dengan mainan." bebel si Sur...
    9 bulan yang lalu
  • Kembali - Assalamualaikum wbt. Gementar nak menulis semula. Terlalu lama berhibernasi barangkali. Jika ada yang merindu tulisku, coretku dan anganku. Insha Allah akan...
    10 bulan yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    Setahun yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    2 tahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    2 tahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    3 tahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    3 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    5 tahun yang lalu
  • 2013-3 - bila dalam ramai rasa sunyi. rasa tak dihargai. seolah2 tak wujud. tak kira la kat mana pon kau duduk, kau tetap akan rasa nak lari dari situ. tak kisah l...
    6 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    7 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    8 tahun yang lalu