Isnin, 12 September 2011

Things That Almost Perfect Guy Would Do

Credit to: livingjuicy.com

Things That Almost Perfect Guy Would Do

1. Known how to make you smile when you are down.

2. Try to secretly smell your hair, but you always notice.

3. Stick up for you, but still respect your independence.

4. Give you the remote control during the game.

5. Come up behind you and put his arms around you.

6. Play with your hair.

7. His hand would always find your hand.

8. Be cute when he really wants something.

9. Offer you plenty of massages.

10. Dance with you, even if he feels like a dork.

11. Never run out of love.

12. Be funny, but know when to be serious.

13. Realize he's being funny when he needs to be serious.

14. Be patient when you take forever to get ready.

15. React so cutely when you hit him and it acutally hurts.

16. Smile a lot.

17. Plans a romantic date full of things he wouldn't normally do because he knows it means a lot to you.

18. Appreciate you.

19. Help others out.

20 Drive five hours just to see you for one.


21. Always gives you a kiss when you leave, even when his friends are watching.


22. Sing, even if he can't.


23. Have a creative sense of humor.


24. Stare at you.


25. Call for no reason



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Hai... Anak... Anak.... Anak.... - Hari Sabtu lepas, waktu tengahari... Zara tak puasa... Zara datang dari arah dapur. Ditangan dia ada seketul nugget ayam. Baru keluar dari kuali. Dihulurn...
    Sehari yang lalu
  • Puasa yang bagaimana yang dimahukan? - Selamat berpuasa kepada semua rakan rakan / pembaca blog ini. Semoga dapat berpuasa dengan sebenar benar definasi puasa. Semoga puasa tahun ini lebih baik...
    6 hari yang lalu
  • EH, DAH TAHUN 2018.. - Assalammualaikum wbt.. Ahaks..jumpa lagi kita dalam entri yang tak ilmiah ni..sebelum tu aku nak ucapkan selamat tahun baru 2018 pada semua..tak sangka hi...
    4 bulan yang lalu
  • - *PERJALANAN* Kita Tiada - Tiapa apa. Aku jadi ingat. Duka itu ubati lupa. Sangka baik. Percaturannya Dia itu hebat. Indah dan tepat. Hanya Dia saj...
    5 bulan yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    10 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    2 tahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    3 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    4 tahun yang lalu
  • 2013-3 - bila dalam ramai rasa sunyi. rasa tak dihargai. seolah2 tak wujud. tak kira la kat mana pon kau duduk, kau tetap akan rasa nak lari dari situ. tak kisah l...
    5 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    6 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    7 tahun yang lalu