Selasa, 30 Oktober 2012

Hot Air Ballon 'Panas'.


Credit to: skolblog.wordpress.com 


Isnin, 29 Oktober 2012

Aci Campak Kicap

Sambal goreng dan Sate daging goreng.

Ahad, 28 Oktober 2012

Qorban Oksigen untuk Karbon Dioksida


Saat nyawa dan jasad bercerai di liang lahad

Khamis, 25 Oktober 2012

Tersekat Dan Terdampar


Ini situasi di Terminal Bersepadu Selatan jam 19:11 waktu Malaysia


Rabu, 24 Oktober 2012

Dreams are Forever


credit to: facebook photo

Isnin, 22 Oktober 2012

Sesaat Di Hujung Waktu


life.com


Ahad, 21 Oktober 2012

Safe Journey....


ini coklat homemade yang kawan aku jual masa Christmas tahun lepas

Jumaat, 19 Oktober 2012

Ini Bukan Penamat, Ini Permulaan.


jam yang digantung di dinding Kompleks Jeti Batu Musang setahun yang lalu


Isnin, 15 Oktober 2012

Let They Follow You


credit to: addcovers.com



Ahad, 14 Oktober 2012

Kendi Dah Pecah

salah satu yang dihajatkan untuk menjadi simbol, telah musnah

Sabtu, 13 Oktober 2012

MELAPAH MUNTAH


credit to: facebook photo


Jumaat, 12 Oktober 2012

Tarzan and Jane


scene yang paling aku rindu...
credit to: thebestcartoonwallpaper


Khamis, 11 Oktober 2012

Ada Apa Pada LEADER?


credit to: bemorefearless.com



Krant


Credit to : serambibahasa.blogspotcom


Rabu, 10 Oktober 2012

Tika Hujan Turun


Credit to: Facebook photo


On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.


Selasa, 9 Oktober 2012

Jantung Berdarah





Isnin, 8 Oktober 2012

Angrophobia


credit to: apakhabardunia.com


Ahad, 7 Oktober 2012

Kosong Tidak Bernyawa


credit to: google. 



Sabtu, 6 Oktober 2012

Jay




Jumaat, 5 Oktober 2012

Hujan Jatuh di Atas Gunung Rindu



Rabu, 3 Oktober 2012

IRONman


Credit to: imgur.com
On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.


 

Selasa, 2 Oktober 2012

Bapak Ayam JUAL Anak Ayam


credit to: paneh.blogspot.com


Isnin, 1 Oktober 2012

Pipih dan Sfera adalah Sahabat Bulat.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Puteri mandi geli dengan badak berendam di tepi tepung pelita. - TK: Kak, kuih badak berendam ni spesis apa? jantan ke betina?? Penjual kuih : Dua-dua ada... TK : Boleh la kak, bagi kuih badak berendam RM2, kuih puteri m...
    14 jam yang lalu
  • i luv PM - Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual....
    3 hari yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Seingkali kita selaku Pemandu *LORI *akan memasuki kawasan industri yang mempunyai *Pengawal Kese...
    4 minggu yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    2 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    6 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    9 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu