Jumaat, 28 September 2012

Paksa Rela Vs. Malas Rela


gambar tiada kaitan dengan entri. maaf 

Khamis, 27 September 2012

Perhaps....

Credit to: be.net


Rabu, 26 September 2012

Wet Wednesday




On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



 

Ahad, 23 September 2012

Nothing to Say so...

credit to: facebook photo

Khamis, 20 September 2012

I Can't Sit Down


credit to explodingdog.com

TITIS MERAPI 

Titis air cerna kian bertambah
melimpah tanpa tinggal isi
tubuh bergetar menahan resah
kaki berjalan pantas berlari
jiwa meronta menahan lelah
minda terbakar memakan hati 
sabar itu masih wujudkah
saat sfera bumi hilang langkah
saat langit dan bumi telah terbelah
saat merapi telah muntah. 

HAdira Kifly
Hati Bidadari
Bandar Baru Bangi
20092012 , 15:23


p/s: Jom pi main bowling. 


 

Rabu, 19 September 2012

Rangsangan Fenomena Revolusi dan Transformasi Tanjak





Selasa, 18 September 2012

Hidup itu Indah

credit to: favim.com

Ahad, 16 September 2012

Gula + Tepung = Belacan

credit to: dietanda.com

Sabtu, 15 September 2012

Just Friend's Left


credit to : ZacTcil.net





Jumaat, 14 September 2012

Gulungan Tenggiling

credit to: zackohzack.blogspot.com


Khamis, 13 September 2012

Reason to...

facebook photo


Rabu, 12 September 2012

#24 Creepy Lonely


credit to: facebook photo's

Sabtu, 8 September 2012

Tunggu

credit to: windows

Khamis, 6 September 2012

Dengarkan Alunan Rasa Bergetar Mendayu Rindu




Life is Like Ice


facebook's photo

Rabu, 5 September 2012

Does it Will Suit to Me?


Maisara Collection's Photo



Isnin, 3 September 2012

Terbengkalai


Credit to: bajukurungcotton.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Puteri mandi geli dengan badak berendam di tepi tepung pelita. - TK: Kak, kuih badak berendam ni spesis apa? jantan ke betina?? Penjual kuih : Dua-dua ada... TK : Boleh la kak, bagi kuih badak berendam RM2, kuih puteri m...
    14 jam yang lalu
  • i luv PM - Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual....
    3 hari yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Seingkali kita selaku Pemandu *LORI *akan memasuki kawasan industri yang mempunyai *Pengawal Kese...
    4 minggu yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    2 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    6 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    9 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu