Jumaat, 28 September 2012

Paksa Rela Vs. Malas Rela


gambar tiada kaitan dengan entri. maaf 

Khamis, 27 September 2012

Perhaps....

Credit to: be.net


Rabu, 26 September 2012

Wet Wednesday




On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



 

Ahad, 23 September 2012

Nothing to Say so...

credit to: facebook photo

Khamis, 20 September 2012

I Can't Sit Down


credit to explodingdog.com

TITIS MERAPI 

Titis air cerna kian bertambah
melimpah tanpa tinggal isi
tubuh bergetar menahan resah
kaki berjalan pantas berlari
jiwa meronta menahan lelah
minda terbakar memakan hati 
sabar itu masih wujudkah
saat sfera bumi hilang langkah
saat langit dan bumi telah terbelah
saat merapi telah muntah. 

HAdira Kifly
Hati Bidadari
Bandar Baru Bangi
20092012 , 15:23


p/s: Jom pi main bowling. 


 

Rabu, 19 September 2012

Rangsangan Fenomena Revolusi dan Transformasi Tanjak





Selasa, 18 September 2012

Hidup itu Indah

credit to: favim.com

Ahad, 16 September 2012

Gula + Tepung = Belacan

credit to: dietanda.com

Sabtu, 15 September 2012

Just Friend's Left


credit to : ZacTcil.net





Jumaat, 14 September 2012

Gulungan Tenggiling

credit to: zackohzack.blogspot.com


Khamis, 13 September 2012

Reason to...

facebook photo


Rabu, 12 September 2012

#24 Creepy Lonely


credit to: facebook photo's

Sabtu, 8 September 2012

Tunggu

credit to: windows

Khamis, 6 September 2012

Dengarkan Alunan Rasa Bergetar Mendayu Rindu




Life is Like Ice


facebook's photo

Rabu, 5 September 2012

Does it Will Suit to Me?


Maisara Collection's Photo



Isnin, 3 September 2012

Terbengkalai


Credit to: bajukurungcotton.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • pacquio vs matthysse - Jika sebelum ini pertarungan pacquio - mayweather mendapat liputan meluas sampai ke Malaysia. Lepas tu Mayweather - Mcgregor pulak. Sekarang lagi hangat s...
    2 hari yang lalu
  • Susulan Kes Anak Kecil Dibunuh Di Batu Cave. - Susulan kes anak kecil dibunuh pengasuh di Batu Caves: Para suami-suami sekalian, jangan lagi menghantar anak kecil kepada Pengasuh jika isteri berkerja. L...
    2 minggu yang lalu
  • EH, DAH TAHUN 2018.. - Assalammualaikum wbt.. Ahaks..jumpa lagi kita dalam entri yang tak ilmiah ni..sebelum tu aku nak ucapkan selamat tahun baru 2018 pada semua..tak sangka hi...
    6 bulan yang lalu
  • - *PERJALANAN* Kita Tiada - Tiapa apa. Aku jadi ingat. Duka itu ubati lupa. Sangka baik. Percaturannya Dia itu hebat. Indah dan tepat. Hanya Dia saj...
    7 bulan yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    Setahun yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    2 tahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    3 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    4 tahun yang lalu
  • 2013-3 - bila dalam ramai rasa sunyi. rasa tak dihargai. seolah2 tak wujud. tak kira la kat mana pon kau duduk, kau tetap akan rasa nak lari dari situ. tak kisah l...
    5 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    6 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    7 tahun yang lalu