Isnin, 30 Julai 2012

Isue: Divorce


credit to: indahpermai.blogspot.com


DIVORCE or DEVOTE


credit to: womendefence.com


Ahad, 29 Julai 2012

TALI TEMALI RINDU


Credit to: letterlove.wordpress.com

Sabtu, 28 Julai 2012

HUJAN PELANGI


Credit to: ujihati.blogspot.com


Khamis, 26 Julai 2012

EXAM STRESS



credit to: mosty.wordpress

Selasa, 24 Julai 2012

Bunuh Octo

credit to: Chad Crane


Isnin, 23 Julai 2012

Kasih Laut dan Langit





Ahad, 22 Julai 2012

Godaan Semasa ke Bazar Ramadhan


credit to: mynewsstory.net

Sabtu, 21 Julai 2012

Seorang Kekasih


credit to: ipuisi.com


Jumaat, 20 Julai 2012

Ramadhan #2


credit to: usulsiswa.blogspot.com


Khamis, 19 Julai 2012

Dia Adalah...siapa?

Credit to: exhint.wordpress.com


Rabu, 18 Julai 2012

Penerima Anugerah Dekan






On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



To Get Rainbow





On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.




Selasa, 17 Julai 2012

Secret Recipe: Slim




Isnin, 16 Julai 2012

Ikan Laga di Butik Baju






Khamis, 12 Julai 2012

Rangkulan Lembaga Hijau

Credit to: 12ERF



Rabu, 11 Julai 2012

Sayang Panda


credit to: facebook photo




On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.


Isnin, 9 Julai 2012

Masih Jatuh Mengalir

credit to: facebook photo


Ahad, 8 Julai 2012

Kalau Dapat....Indahnya !


Credit to: mrpossy.wordpress.com

Khamis, 5 Julai 2012

Hati Pensel

credit to: doktorbonot.blogspot.com



Rindu Bayang-Bayang 4

Credit to: plasmostosis.wordpress.com


Selasa, 3 Julai 2012

Rindu Bayang-Bayang 3

Credit to: gilerkentang.blogspot.com

Rindu Bayang-Bayang 2





Isnin, 2 Julai 2012

Rindu Bayang-Bayang




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Puteri mandi geli dengan badak berendam di tepi tepung pelita. - TK: Kak, kuih badak berendam ni spesis apa? jantan ke betina?? Penjual kuih : Dua-dua ada... TK : Boleh la kak, bagi kuih badak berendam RM2, kuih puteri m...
    14 jam yang lalu
  • i luv PM - Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual....
    3 hari yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Seingkali kita selaku Pemandu *LORI *akan memasuki kawasan industri yang mempunyai *Pengawal Kese...
    4 minggu yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    2 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    6 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    9 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu