Sabtu, 30 Jun 2012

The Beauty of Eye

the beauty of eye- Hani Afiera Shahmi

Jumaat, 29 Jun 2012

Little Heart

credit to: pincel3d.deviantart.com



Khamis, 28 Jun 2012

Talk in English.

Credit to: Google.com


Mari belajar Bahasa Inggeris 1119. 

Rabu, 27 Jun 2012

I LOVE YOU because You are colourful Girl !



Credit to: Inche Google


On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.



Selasa, 26 Jun 2012

WEIGHT GAIN

credit to: google.com

Kalau kau terasa tak nak baca entri merapu aku ni, baik korang pi bukak blog lain. Sekarang ni masa aku nak mengarut-mengarut je. Jangan kacau masa aku nak berjimba-jimba di blog terchenta aku :P


Isnin, 25 Jun 2012

Lelaki dan Wanita


Credit to:inerts.com


Sekadar renungan untuk ketawakan diri sendiri... Kalau terasa diri tu tak nak terasa hati, pi lah baca ruangan lain... Tak perlu nak sakitkan diri dengan baca entri ni. ;)


TERKENANG dan TERINGAT

SLP020



Jika kamu bukan salah seorang pesakit di hospital jiwa, sila abaikan entri ini dan pergi ke page seterusnya. Saya tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah berbangkit berkaitan entri pesakit jiwa yang kritikal ini.  



Jumaat, 22 Jun 2012

MENGIDAM

credit to: wafaa-writes.blogspot



TUJU RINDU

Aku cuma terlalu rindu
namun cuma mampu terluah di sudut bisu
tanpa menghantar tuju-tuju
pada insan yang dirindu
kerana dia cuma mahu
bertindak kaku
saat aku
rindu



Rabu, 20 Jun 2012

You are Amazing!



Credit to: Inche' Google.


On Wednesday all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence, the 'Wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.




Isnin, 18 Jun 2012

Penyakit no 1

Credit to: leilockheart



Jumaat, 15 Jun 2012

Antara Hidup dan...mati?


credit to: mymustafa.org

Rabu, 13 Jun 2012

Let Me be Your Reason......









Selasa, 12 Jun 2012

SEKALI LAGI.....






Sabtu, 9 Jun 2012

Jom Kahwin !



credit to: facebook


Ini adalah buletin Karnival Perkahwinan. Bagi sesiapa yang sudah berumahtangga dan tidak berminat untuk membaca buletin ini, sila tinggalkan ruangan ini dan pergi ke page seterusnya. Terima kasih jika anda meneruskan niat anda untuk membaca buletin ini. :)


Jumaat, 8 Jun 2012

Kerana Air Coway....

Credit to: zamzam.blogspot.com


Khamis, 7 Jun 2012

Check In....


Credit to: intralogin.wordpress.com

Selasa, 5 Jun 2012

Sekembalinya Nanti ke Kolej


Credit to: Imannurbalqis.blogspot.com



Sabtu, 2 Jun 2012

TENTANG KASUT


credit to: zanazanz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Puteri mandi geli dengan badak berendam di tepi tepung pelita. - TK: Kak, kuih badak berendam ni spesis apa? jantan ke betina?? Penjual kuih : Dua-dua ada... TK : Boleh la kak, bagi kuih badak berendam RM2, kuih puteri m...
    14 jam yang lalu
  • i luv PM - Pening jugak kepala bila jual barang secara online kat Facebook atau Instagram ni. Walaupun Post tu dah siap bagi penerangan mengenai produk yang dijual....
    3 hari yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Seingkali kita selaku Pemandu *LORI *akan memasuki kawasan industri yang mempunyai *Pengawal Kese...
    4 minggu yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    2 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    6 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    9 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu