Jumaat, 29 Julai 2011

Salam al-Mubarak

Credit to alhaddad.com

Rabu, 27 Julai 2011

Piluku Terkedu

Credit to piewahid.blogspot.com

Selasa, 26 Julai 2011

I am

Credit to majidaameer.com

Sabtu, 23 Julai 2011

I Was

Credit to spiritually-true.blogspot.com

Ahad, 17 Julai 2011

You're In Love!

credit to spoudworhoddnisb.blogspot.com

Selasa, 12 Julai 2011

Diam

Diam.
Tak payah nak bagi tahu apa-apa.
Simpan sebagai rahsia.

Senyap.
Tak perlu kata apa-apa.
Supaya tiada yang terluka.

Credit to bojong-cawang.blogspot.com


Isnin, 11 Julai 2011

Types of Hug ;p

Kitten hugging
Credit to onlypositive.net

Sabtu, 9 Julai 2011

Impossible Is Nothing...

We couldn't reached it before. But we reached it today...


I remember your smile when you said impossible is nothing that day... The day we travel together... Then, we found its mean deep... I Love You!


Jumaat, 8 Julai 2011

Bila Sayang...

Credit to Mr. Google

Jumaat, 1 Julai 2011

Kaku Yang Seakan Mati

Diam.
Senyap.
Sunyi.
Sepi.
Kaku.
Mati.

Tanpa suara.
Tiada nada.
Tanpa cinta.
Tiada hati.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • EH, DAH TAHUN 2018.. - Assalammualaikum wbt.. Ahaks..jumpa lagi kita dalam entri yang tak ilmiah ni..sebelum tu aku nak ucapkan selamat tahun baru 2018 pada semua..tak sangka hi...
    Seminggu yang lalu
  • Mencari yang cukup. - Dulu, masa mula2 kerja kilang suatu masa dulu, aku ada seorang rakan kerja yang sangat aku hormat. Aku panggil dia abang Azmi. Masih berkawan dengan dia IR...
    2 minggu yang lalu
  • - *PERJALANAN* Kita Tiada - Tiapa apa. Aku jadi ingat. Duka itu ubati lupa. Sangka baik. Percaturannya Dia itu hebat. Indah dan tepat. Hanya Dia saj...
    Sebulan yang lalu
  • alvaro morata - How do you rate him?
    Sebulan yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    6 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    11 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    3 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    4 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu