Khamis, 31 Mei 2012

BILA NAK BELI MAKANAN KUCING ?




Ini merupakan iklan makanan kesihatan haiwan peliharaan bernama KUCING.
Jika anda tidak berminat untuk membaca risalahkucing yang mengarut yang lebih kepada membebel ini, sila baca risalah seterusnya.


Ahad, 27 Mei 2012

SEBAB AWAK !

credit to: Inche google.



Ini adalah siaran ulangan kisah tragis setahun yang lalu. Kalau rasa nak termuntah sebab kurang daya tahan fizikal dan mental, sila skip page ini dan pergi ke page seterusnya.

Khamis, 24 Mei 2012

PANTUN

Credit to: Explodingdog.com



Selasa, 22 Mei 2012

SENDU DALAM RINDU

langitmalam.blogdrive.com


Ahad, 20 Mei 2012

MU...Means for ?

Credit to: engkuafizi.blogspot.com


Sabtu, 19 Mei 2012

Rindu Dalam Dilema

Credit to: Explodingdog.com


Khamis, 17 Mei 2012

Geng Muka Buku

Credit to: benzinga.com

Rabu, 16 Mei 2012

Wordless Wednesday #13







Pilih Siapa ?



Credit to: kompaspecah.blogspot.com


Jumaat, 11 Mei 2012

TERDAMPAR MATI






Selasa, 8 Mei 2012

DAH LAIN

Credit to: aleroy.com


Ahad, 6 Mei 2012

KAHWIN .

Credit to : tuudia.com





Selamat Hari Ibu, Ibu ...

Credit to: Coolfreeimage.net




Sabtu, 5 Mei 2012

ITIK KAHWIN DENGAN AYAM

credit to: pezol.blogspot.com



Jumaat, 4 Mei 2012

Jururawat Tak Jadi

Credit to: plu.edu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • - *Channel You Tube abg.* *Salam Hormat.* Lamanya tak update Blog ni. Bersawang toksah cerita laa... Haha... Moga masih ada lagi yang sudi singgah untuk me...
    Sehari yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    Seminggu yang lalu
  • Siapakah yang bakal layak ke akhir? - Sumber : FB Bahagian Dakwah, JAKIM
    Seminggu yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    4 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    4 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    7 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    10 bulan yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu