Ahad, 13 Disember 2015

Ke Manakah Hilangnya Restu?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Mencari tenteram. - Menghargai dan menghormati adalah dua perkara yang berbeza di dalam menilai kesempurnaan atau kebolehan seseorang. • Namun kedua-duanya akan menjadi lebih ...
    3 hari yang lalu
  • simpanan shariah kwsp (ii) - Alhamdulillah, selesai menukar yang konvensional kepada shariah. Bila dah ada pilihan shariah ni saya rasa memang patut kena beralih kepada shariah. Se...
    6 hari yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    4 minggu yang lalu
  • Cerita Hari Gaji... - Isnin... 25 Julai 2016... Hari Gaji... Pagi hari gaji kita buat apa murid- murid? Bayar huuuuuuuuuuuuuuuuu... Taaaaaaaangggggggggggggg... Pandai.
    4 minggu yang lalu
  • Yang Terlewatkan - Video ini di hantar dan di tujukan kepada aku dari seseorang...Katanya ini "kisah tentang kita." Bunyinya seakan kesal atas apa yang berlaku dan masih ...
    3 bulan yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    5 bulan yang lalu
  • MAT JEBON - PART 10 - Nampaknya kisah member aku ni ada sambungan lagi. hahaha..Sebenarnya aku dah malas nak tulis lagi pasal dia ni atau lebih tepat, yang sebenarnya aku dah m...
    7 bulan yang lalu
  • DENIM - PAKAIAN LELAKI MASKULIN? - *Denim* (*jeans*) merupakan sebahagian daripada trend fesyen lelaki yang paling popular dan ia telah bertahan sehingga kini sejak Abad ke 19 lagi. Trend den...
    9 bulan yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    10 bulan yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    Setahun yang lalu
  • 2014-03 - Dulu kalau marah, lepaskan je. Dulu kalau sedih, menangis je. Dulu kalau terasa, cakap je. Itu, dulu-dulu. Sekarang kalau marah, diam je. Sekarang kalau s...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    2 tahun yang lalu
  • ponders - so its my first semester for my 4th-cum-final year, and surprisingly I'm not as excited as I thought I'd be 3 years back. and its high school all over agai...
    2 tahun yang lalu
  • John Webster Jadi Mualaf Setelah Melihat Masjid - Ilustration from Wallpaper Desk *John Webster Jadi Mualaf* - Mohammad John *Webster* dibesarkan dalam keluarga Protestan. Di usia remajanya, ia memiliki ...
    3 tahun yang lalu
  • Keliru - Dia datang cari aku selepas berminggu-minggu hilang khabar..... Selepas selesai acara menyarung cincin pertunangan,si gadis langsung sepi tanpa khabar b...
    4 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    5 tahun yang lalu