Rabu, 15 Jun 2011

3 Hours Dating...

Credit to Mr. Blogger

Senyum! Itu tandanya mood aku teramat baik.
Why? Because I just met him last week. :)
Yes, this is true. I met him. I really miss him. ~_~

Credit to Mr.Google

He's not finished up his work yet that day. He sent the contena at the factory and woker need three to four hours anymore to complete their job task. As he hate waiting game, he called me and asked for a date. I smile. We're out!

He brought me to Pulau Aman. His area. Well, he was worked there almost two years. So, he know almost single things there. We entered Batu Kawan Area and straight to Kompleks Jeti Batu Musang. There are Jeti Pulau Aman at the complex. He park his Prime Mover at one of the side there and we walked to the Jetty.





Well, they still can remember who is he. Almost everybody's know him. They're shaking hands, smiled, and talked. While waiting for the boat at the jetty, he talked about the island development. There are a few thing change there, new jetty, new step area, new tree, and new viewer too! ;)

 I proud of  many things. The villagers, the traders, the splendor and the most important, I'm proud of him. Well again. He's moving encyclopedia because 99.9% of my question, he answered correctly, reasonably, effectively, and coonfidently.  Another marks for him. :) hehehe

The new jetty is at the right.
It just about ten minutes waiting at the jetty for the boat. Then, Skipper Khalid with Aman 1 arrived to bring us to be in the island. We're sitting at the back of the boat on a chair provided by the skipper. :) He sit so near to me, snap our picture, the skipper's, the view, and show me so much things there. He just like tourism guides for me. But actually, he's my preceptor in my Life since a year ago. Thanks, Sayang.





Thank you Mr. Khalid for driving the boat. :) Welcome to us when stepping the stepladder is the villagers there. :) We are walking to Pulau Aman. He showed me up Kak Timah, a restaurant there. There's time to eat. Yummy! Fried Rice with prawn for us! Enjoy the meals! ;)


Then, around two at noon, we're walked again. we're looking the beauty of the island. We saw a dear beside one of the villagers house, we saw the oldest breadfruit tree, we saw the beach, the sea, the Telaga Emas, the campsite, the chalets, the canoe area and not forgotten, the cape of the island (Hujung Tanjung).

Dear in the village

The oldest breadfruit tree


 








Last before we're leaving, we stoped by the Kak Limah's again to have an ice tea. And time's up... We have to leave. We walked again to the old jetty. He bought me a short sleve shirt. Blue Black in colour.
Then, we're waiting a few minutes for the 'Aman Cruise'.


 

Old Jetty

Wheel house of 'Aman Cruise'

Bukit Mertajam from sea view

It's tree days ago. The day before I'm leaving the rail station without tears, before the day without his laughing, the day without his kisses at my forehead, the day without him here... I'm going to miss him again. 

I Miss You...
I Miss The Day We're Together There...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • alvaro morata - How do you rate him?
    Sehari yang lalu
  • Nismilan mano mau kalah. - Nismilan mano mau kalah. ● Kalau kek Pahang ado Pekan, kek Nismilan ado Kota. ● Kalau kek Perak ado Bukit Berapit, kek Nismilan ado Bukit Putus. ● Kalau k...
    5 hari yang lalu
  • AKU DAN DIET.. - salam.. Last entry bulan February lepas, aku ada tulis pasal kisah aku berhenti merokok.. yes, sampai sekarang dah masuk bulan November ni pon aku masih l...
    2 minggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    4 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    9 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu