Khamis, 5 April 2012

Zaman Dolu-Dolu

Korang mesti pernah buat kerja-kerja ni time kecik2 dulu kan?? mengaku je laa.. hehe :)

1. Buka kipas meja,cakap depan kipas, nak dengar suara bertukar.
2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.
4. Masa sekolah,ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali, menyamar jadi orang lain, beratur ambil air lagi.
5. Lukis burung guna huruf M .. mesti ada an an an. HAHAHA.
6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.
7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> <3
8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati..
9. Kalo tak siap keje rumah sengaja tinggal buku latihan kat rumah...
10. hang gelak kan bila bace semua kat atas ni..
11. Main belon sabun dalam bilik air time tengah mandi. 1 jam duk dalam blik air... (dulu kecik2 takpe..tapi korang dah besar jgn pikir lain lak..haha)



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup