Rabu, 24 Ogos 2011

Women's Smile

Credit to CommentsYard.com
Credit to Noorizamsabran.com

In order to see women's grinning smile, there are 28 tips for gentleman to follow.


1. Tell her that she is beautiful. Not hot or fine. *cheer*


2. Hold her hand at any moment even if it is just for a second. *he's always*


3. Kiss her on the forehead. *he never missed*


4. Leave her voice messages to wake up to. *never received voice message, but i received message*


5. ALWAYS tell her you love her at any and all times. *smile*


6. When she is upset, hold her tight and tell her how much she means to you. *wink*


7. Recognize the small things...they usually mean the most. *what big thing for me is nothing for him*


8. Call her Sweetie or Darling. *always*


9.Sing to her no matter how horrible your voice is. *Its hard to hear he sing a song*


10. Pick her over all the OTHER girls you hang out with. *smile*


11. Write her notes. (She love them) *It will make me surprise. but yet....*


12. Introduce her to family and friends as your girlfriend. *he introduced me as his future wife*


13. Play with her hair. *hehe*


14. Pick her up, tickle her, and play WRESTLE with her. *haha*


15. Sit in the park and just TALK to her. *we don't have time to go to the park.he's got busy*


16. Tell her funny jokes, tell her stupid jokes, just tell her joke. *I love his joke*


17. Throw pebbles at her window in the middle of the night just because you missed her. *impossible*


18. Let her fall asleep in your arms. *wink*


19. Carve your names into a TREE. *do we need*


20. If she is mad, KISS her ! *haha*


21. Give her piggy back rides. *crazy*


22. Bring her flowers just because. *I will kiss his chick if he do so. haha*


23. Treat her the same around your friends as you do when you're alone. *always*


24. Look her in the eyes and smile. *always*


25. Let her take as many pictures as she wants. *sometimes, he don't like it*


26. SLOW DANCE with her, even if there is not any music playing. *we was once in front of his mom*


27. KISS HER IN THE RAIN. *gulp!*


28. If you're in love with her tell her. *hehehe*








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Nismilan mano mau kalah. - Nismilan mano mau kalah. ● Kalau kek Pahang ado Pekan, kek Nismilan ado Kota. ● Kalau kek Perak ado Bukit Berapit, kek Nismilan ado Bukit Putus. ● Kalau k...
    18 jam yang lalu
  • AKU DAN DIET.. - salam.. Last entry bulan February lepas, aku ada tulis pasal kisah aku berhenti merokok.. yes, sampai sekarang dah masuk bulan November ni pon aku masih l...
    Seminggu yang lalu
  • HARD ROCK HOTEL, PENANG 2017 - Kalau Hotel Lone Pine dalam entry sebelum ini sangat menyamankan. Yang ini berlawanan pulak. Namapun Hard Rock ...
    Seminggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    4 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    9 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu