Jumaat, 31 Ogos 2012

SUPER PERFECT


Credit to: ibiz.com





Gambar tu ada macam super perfect tak? hehehe 

Hari ni malas nak taip banyak. Mood semakin menipis. Aku nak guna peribahasa je, boleh? 

1. "Buang yang keruh ambil yang jernih" - jom pi dayung sampan kat tasik. ;)

2. "Mengata dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih" - Ada paku spare tak? Nak paku kat dinding la, nak gantung jam baru. hehe

3. "Ketam mengajar anak berjalan" - tiba-tiba terasa nak makan ketam masak sup. nyum nyum! 

4. "Setelah biduk berlalu, kiambang pasti akan bertaut semula" - Kiambang yang abah bela, tak boleh bertaut semula pun.. macam mana tu? huhuhu













Mood : malam ni tune bertukar dari nak stay rumah ke nak pi jamuan rumah terbuka. Excited nak pi sebab Taukey bas yang jemput. hehehehe ^_^



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup