Selasa, 12 April 2011

Dua Dalam 1


Heehe.. :) Boleh agak tak, gambar kat atas ni, waktu apa? Siapa yang nak jawab, angkat tangan!! 
hahaha.. Macam budak kecik je.. Tak payah la angkat tangan segala bagai. hehe.. Meh sini aku cerita.


Dari minggu lepas lagi, kawan-kawan sekelas aku dah plan nak buat birthday celebration for both of our lecturer and BBQ at the same time. Aku just follow je. Seronok kot kumpul ramai-ramai, makan sama-sama, cerita sama-sama.. That's why tajuk entri kali ni dua dalam satu,, special kan? heehe...

Balik kepada cerita asal, birtthday celebration ni kami plan khas buat Madam Azina binti Yaakob, lecturer course Introduction to Costing. But then, bile teringat yang birthday Madam Fauziah binti Maskom, lecturer Introduction to Marketing tak sambut lagi, tu yang nak buat serentak tu. So, terus buat persetujuan nak buat, jemput madam, and done! hehe 

Semalam, birthday Madam Azina, last week, 4 April 2011, birthday Madam Gee.. 
Semoga Tuhan berkati kamu.
Semoga bercucuran Rahmat ke atasmu.
Semoga bahagia kamu semuanya.
:) Amien...

Well, macam biasa, tak yah cerita banyak lah ye.. kita tengok je.. hehe,,,
Madam Azina and son
Madam Gee and her Children 
BBQ 
Dadih 
Secret Recipe 
Kami
Pretty women in Section 1
Gals and guys,
all the best for our final exams, good luck in your life, wish you all happy forever and ever.. This will be remember forever... :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup