Selasa, 12 April 2011

Dua Dalam 1


Heehe.. :) Boleh agak tak, gambar kat atas ni, waktu apa? Siapa yang nak jawab, angkat tangan!! 
hahaha.. Macam budak kecik je.. Tak payah la angkat tangan segala bagai. hehe.. Meh sini aku cerita.


Dari minggu lepas lagi, kawan-kawan sekelas aku dah plan nak buat birthday celebration for both of our lecturer and BBQ at the same time. Aku just follow je. Seronok kot kumpul ramai-ramai, makan sama-sama, cerita sama-sama.. That's why tajuk entri kali ni dua dalam satu,, special kan? heehe...

Balik kepada cerita asal, birtthday celebration ni kami plan khas buat Madam Azina binti Yaakob, lecturer course Introduction to Costing. But then, bile teringat yang birthday Madam Fauziah binti Maskom, lecturer Introduction to Marketing tak sambut lagi, tu yang nak buat serentak tu. So, terus buat persetujuan nak buat, jemput madam, and done! hehe 

Semalam, birthday Madam Azina, last week, 4 April 2011, birthday Madam Gee.. 
Semoga Tuhan berkati kamu.
Semoga bercucuran Rahmat ke atasmu.
Semoga bahagia kamu semuanya.
:) Amien...

Well, macam biasa, tak yah cerita banyak lah ye.. kita tengok je.. hehe,,,
Madam Azina and son
Madam Gee and her Children 
BBQ 
Dadih 
Secret Recipe 
Kami
Pretty women in Section 1
Gals and guys,
all the best for our final exams, good luck in your life, wish you all happy forever and ever.. This will be remember forever... :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Seloka Selamat Malam... - Dodol durian kuih bahulu, Enak dimakan diwaktu petang, Kerja kuat berganding bahu, Dari pagi membawa ke petang... Penat berkerja di siang hari, Sampai malam...
    Seminggu yang lalu
  • membeli masa - Sesibuk mana pun bekerja. Sepenat mana pun rasa bila balik keje. Masa dengan anak nak tak nak kena diluangkan. Makanya, bersilalah si ayah atas lantai mel...
    3 minggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    2 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    3 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    7 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    7 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    10 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu