Selasa, 19 April 2011

Ke Selatan Dunia.


Maaf ye.. Sejak cuti Revision week minggu lepas, aku tak ada banyak masa nak update blog ni. Maklumlah, dari utara aku turun ke barat, kemudian aku balik ke selatan. Lama dah tak balik kampung sejak cuti Thaipusam yang lepas. Ada juga perubahan kat sini kan? Baru sekejap aku tak ada di sini, ada saja yang berubah. Khabar pemergian seorang dua jiran di sini juga aku terima petang semalam. Al-fatihah aku ucapkan.

Walaupun cuti tak panjang, cuti 3hari kat sini, aku nak manfaatkan sebaik mungkin.. InsyAllah, bulan depan, lepas habis final exam ni, habis je semua urusan di kolej, aku akan balik lagi. Mungkin dalam jangka waktu yang lebih lama. Seminggu atau mungkin dua minggu. Semua bergantung kepada keadaan..

Apapun, semua cerita tentang dunia selatan ni, aku akan update semula bila aku dah kembali ke kolej. Itu pun, mungkin selepas semua tugasan aku berakhir..

End..
p/s: bloging via opera mini mobile. Everything is new. There are too much need to learn.. ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • merasa cukup - Bising pula sejak kebelakangan ini pasal dividen Tabung Haji. Dah diberi tak cukup pula. Resmi manusia memang tak pernah merasa cukup agaknya. Benda ni mu...
    3 hari yang lalu
  • GROUP WASSAP LORONG 9 - + Pak Man created group "Jiran-jiran Lorong 9" + Pak Man added 0157777897 Leha: Kenapa add saya? Saya sorang je perempuan dalam group ni? Pak Man : Salam ...
    3 hari yang lalu
  • EH, DAH TAHUN 2018.. - Assalammualaikum wbt.. Ahaks..jumpa lagi kita dalam entri yang tak ilmiah ni..sebelum tu aku nak ucapkan selamat tahun baru 2018 pada semua..tak sangka hi...
    Sebulan yang lalu
  • - *PERJALANAN* Kita Tiada - Tiapa apa. Aku jadi ingat. Duka itu ubati lupa. Sangka baik. Percaturannya Dia itu hebat. Indah dan tepat. Hanya Dia saj...
    2 bulan yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    7 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    Setahun yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    3 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    4 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu