Selasa, 19 April 2011

Ke Selatan Dunia.


Maaf ye.. Sejak cuti Revision week minggu lepas, aku tak ada banyak masa nak update blog ni. Maklumlah, dari utara aku turun ke barat, kemudian aku balik ke selatan. Lama dah tak balik kampung sejak cuti Thaipusam yang lepas. Ada juga perubahan kat sini kan? Baru sekejap aku tak ada di sini, ada saja yang berubah. Khabar pemergian seorang dua jiran di sini juga aku terima petang semalam. Al-fatihah aku ucapkan.

Walaupun cuti tak panjang, cuti 3hari kat sini, aku nak manfaatkan sebaik mungkin.. InsyAllah, bulan depan, lepas habis final exam ni, habis je semua urusan di kolej, aku akan balik lagi. Mungkin dalam jangka waktu yang lebih lama. Seminggu atau mungkin dua minggu. Semua bergantung kepada keadaan..

Apapun, semua cerita tentang dunia selatan ni, aku akan update semula bila aku dah kembali ke kolej. Itu pun, mungkin selepas semua tugasan aku berakhir..

End..
p/s: bloging via opera mini mobile. Everything is new. There are too much need to learn.. ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup