Rabu, 6 April 2011

Happy Birthday Dalam Dunia Idani

عيد ميلاد سعيد
Allah Selamatkan Kamu.
Happy birthday to you.
Felix dies natalis tibi.

:) Happy Birthday, Idani!!!


Hehe. Sorry, gals and guys, actually aku update entry ni lambat sikit. Bukan apa, baru berkesempatan nak memindah isi perut gambar dalam photo album kat handphone ni. Masa ni lah baru terperasan gambar-gambar waktu buat surprise birthday celebration khas buat Idani, one of my member at college. hehehehe.

Sebelum ni, ada juga rakan-rakan lain yang dapat surprise macam ni, cuma kali ni tak sangka, Anggota JPAM Hulu Langat yang fun dan gila-gila ni boleh buat surprise macam ni. Waktu ni, kami tengah buat latihan Menyelamat Diri dari dalam bangunan yang terbakar. Walaupun tiada sebarang asap digunakan, kami berjaya menghabiskan latihan yang diberi sebaik mungkin. 

Bila tiba giliran Idani, kami ramai-ramai bersepakat untuk berikan arahan yang salah setelah Idani tiba di garisan penamat latihan. Idani dibawa keluar dari kawasan latihan, dan akhirnya kejutan bermula!

Bersedia untuk kejutan buat Idani. 
Happy Birthday to Idani.
Sorry Idani! 
Hasil kejutan yang diberikan. hehehe
Lokasi mangsa terkena. hehe 
Dalang utama: Cik Noraini (Jurulatih)

Hehe.. Sekali lagi, maaf ye Idani!  

Buat Cik Noraini atau lebih mesra dengan panggilan kak Ani, moga ceria selalu. Kita tunggu giliran pelajar lain pula untuk sem depan memandangkan waktu pembelajaran subjek HBU dah tamat sejak minggu lepas. hehehe

p/s: harap tak akan sampai giliran saya sebab birthday saya masa cuti semester! hehe.. :P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup