Rabu, 6 April 2011

Happy Birthday Dalam Dunia Idani

عيد ميلاد سعيد
Allah Selamatkan Kamu.
Happy birthday to you.
Felix dies natalis tibi.

:) Happy Birthday, Idani!!!


Hehe. Sorry, gals and guys, actually aku update entry ni lambat sikit. Bukan apa, baru berkesempatan nak memindah isi perut gambar dalam photo album kat handphone ni. Masa ni lah baru terperasan gambar-gambar waktu buat surprise birthday celebration khas buat Idani, one of my member at college. hehehehe.

Sebelum ni, ada juga rakan-rakan lain yang dapat surprise macam ni, cuma kali ni tak sangka, Anggota JPAM Hulu Langat yang fun dan gila-gila ni boleh buat surprise macam ni. Waktu ni, kami tengah buat latihan Menyelamat Diri dari dalam bangunan yang terbakar. Walaupun tiada sebarang asap digunakan, kami berjaya menghabiskan latihan yang diberi sebaik mungkin. 

Bila tiba giliran Idani, kami ramai-ramai bersepakat untuk berikan arahan yang salah setelah Idani tiba di garisan penamat latihan. Idani dibawa keluar dari kawasan latihan, dan akhirnya kejutan bermula!

Bersedia untuk kejutan buat Idani. 
Happy Birthday to Idani.
Sorry Idani! 
Hasil kejutan yang diberikan. hehehe
Lokasi mangsa terkena. hehe 
Dalang utama: Cik Noraini (Jurulatih)

Hehe.. Sekali lagi, maaf ye Idani!  

Buat Cik Noraini atau lebih mesra dengan panggilan kak Ani, moga ceria selalu. Kita tunggu giliran pelajar lain pula untuk sem depan memandangkan waktu pembelajaran subjek HBU dah tamat sejak minggu lepas. hehehe

p/s: harap tak akan sampai giliran saya sebab birthday saya masa cuti semester! hehe.. :P



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Seloka Selamat Malam... - Dodol durian kuih bahulu, Enak dimakan diwaktu petang, Kerja kuat berganding bahu, Dari pagi membawa ke petang... Penat berkerja di siang hari, Sampai malam...
    Seminggu yang lalu
  • membeli masa - Sesibuk mana pun bekerja. Sepenat mana pun rasa bila balik keje. Masa dengan anak nak tak nak kena diluangkan. Makanya, bersilalah si ayah atas lantai mel...
    3 minggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    2 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    3 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    7 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    7 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    10 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu