Jumaat, 29 Jun 2012

Little Heart

credit to: pincel3d.deviantart.com



Heart: Hye new friend. I am Heart. What is your name?

Monster: Hye, my name is Monster.

Heart: Dear Monster, why does your name is Monster? I didn't see any characteristic in you that related to monster. 

Monster: *smile* There is nothing special about my name.Maybe because i was born with blue in colour ? *grinning smile*

Heart: I see... Can I ask something?

Monster: Sure do...

Heart: Why do you have a scar on your face, in between of your eyes?

*monster smile*

Monster: It is a history of my life. It is not the best part that you want to hear about me. I guarantee you. 

Heart: But, I am your friend. I am willing to listen if you don't mind to share. I am a good listener. I am a counselor. 

Monster: My friend, will you promise me something?

Heart: Sure my friend. I will.

Monster: Please keep the story well...this is a secret. 

Heart: *smile* I promise. 

Monster: Actually, i had have three eyes on my face, before. When I am twelve years old, my brother was involved in an accident. both of his eyes was broken. I've decided to give one of my eyes to him. Since that day, I become a normal....like you, like the others. I have two eyes, but my brother my my middle eye.

Heart: Do you regret what have you decided before? 

Monster: Sometimes, i really regret on what i've done. But, i realize.. Whatever happen is happen. Let bygones be bygones.

Heart: Dear monster, i wish i can be a monster like you. Monster is a special species right? 

Monster: *smile* Are you nuts? No body want to be a monster like me and how can you be a monster? It's ridiculous! 

Heart: Take one of my eyes and put it back on your middle eye. Only then we'll become a monster. You have your three eyes, and I have my single eye. Can we? 

Monster: *look surprised* But...

Heart: I wish, you can use my eye. I want to be by your side. When we are separated by distance, You can see me by look at my single eye in your face. I want to feel what actually you have gone through with the name of Monster. If you used to be called by name Monster since you are kids, I have to used to be call by name Monster too start from now on. I want be your friend till here after... 

Monster: *crying* or you can be call by name Little Heart? 

Heart: *swipe tears on Monster face* As you wish, Dear Monster. 

Monster: I Love You. *big hugs*



:)

<3






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Nismilan mano mau kalah. - Nismilan mano mau kalah. ● Kalau kek Pahang ado Pekan, kek Nismilan ado Kota. ● Kalau kek Perak ado Bukit Berapit, kek Nismilan ado Bukit Putus. ● Kalau k...
    Sehari yang lalu
  • AKU DAN DIET.. - salam.. Last entry bulan February lepas, aku ada tulis pasal kisah aku berhenti merokok.. yes, sampai sekarang dah masuk bulan November ni pon aku masih l...
    Seminggu yang lalu
  • HARD ROCK HOTEL, PENANG 2017 - Kalau Hotel Lone Pine dalam entry sebelum ini sangat menyamankan. Yang ini berlawanan pulak. Namapun Hard Rock ...
    Seminggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    4 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    9 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu