Jumaat, 29 Jun 2012

Little Heart

credit to: pincel3d.deviantart.com



Heart: Hye new friend. I am Heart. What is your name?

Monster: Hye, my name is Monster.

Heart: Dear Monster, why does your name is Monster? I didn't see any characteristic in you that related to monster. 

Monster: *smile* There is nothing special about my name.Maybe because i was born with blue in colour ? *grinning smile*

Heart: I see... Can I ask something?

Monster: Sure do...

Heart: Why do you have a scar on your face, in between of your eyes?

*monster smile*

Monster: It is a history of my life. It is not the best part that you want to hear about me. I guarantee you. 

Heart: But, I am your friend. I am willing to listen if you don't mind to share. I am a good listener. I am a counselor. 

Monster: My friend, will you promise me something?

Heart: Sure my friend. I will.

Monster: Please keep the story well...this is a secret. 

Heart: *smile* I promise. 

Monster: Actually, i had have three eyes on my face, before. When I am twelve years old, my brother was involved in an accident. both of his eyes was broken. I've decided to give one of my eyes to him. Since that day, I become a normal....like you, like the others. I have two eyes, but my brother my my middle eye.

Heart: Do you regret what have you decided before? 

Monster: Sometimes, i really regret on what i've done. But, i realize.. Whatever happen is happen. Let bygones be bygones.

Heart: Dear monster, i wish i can be a monster like you. Monster is a special species right? 

Monster: *smile* Are you nuts? No body want to be a monster like me and how can you be a monster? It's ridiculous! 

Heart: Take one of my eyes and put it back on your middle eye. Only then we'll become a monster. You have your three eyes, and I have my single eye. Can we? 

Monster: *look surprised* But...

Heart: I wish, you can use my eye. I want to be by your side. When we are separated by distance, You can see me by look at my single eye in your face. I want to feel what actually you have gone through with the name of Monster. If you used to be called by name Monster since you are kids, I have to used to be call by name Monster too start from now on. I want be your friend till here after... 

Monster: *crying* or you can be call by name Little Heart? 

Heart: *swipe tears on Monster face* As you wish, Dear Monster. 

Monster: I Love You. *big hugs*



:)

<3






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Seloka Selamat Malam... - Dodol durian kuih bahulu, Enak dimakan diwaktu petang, Kerja kuat berganding bahu, Dari pagi membawa ke petang... Penat berkerja di siang hari, Sampai malam...
    Seminggu yang lalu
  • membeli masa - Sesibuk mana pun bekerja. Sepenat mana pun rasa bila balik keje. Masa dengan anak nak tak nak kena diluangkan. Makanya, bersilalah si ayah atas lantai mel...
    3 minggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    2 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    3 bulan yang lalu
  • BERHENTI MEROKOK VOL 3.0 - salam Harini aku nak share satu cerita..ikutkan nak lukis je senang sikit sebab ramai orang tak suka membaca,tapi lukis pelan aku tau la..lukis cerita tak...
    7 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    7 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    10 bulan yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    Setahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu