Selasa, 26 Jun 2012

WEIGHT GAIN

credit to: google.com

Kalau kau terasa tak nak baca entri merapu aku ni, baik korang pi bukak blog lain. Sekarang ni masa aku nak mengarut-mengarut je. Jangan kacau masa aku nak berjimba-jimba di blog terchenta aku :P





Ada kesan sampingan tak kalau aku ambil minuman tambahan Weight Gain tu ??? hahahaha :D

Aku dapat fikir ada beberapa kesan je bila aku ambil minuman kesihatan tu nanti;
1. Mak cik pak cik aku dah tak complain kata aku kurus.
2. Aku dah tak sibuk 'mintak daging' dari badan kawan-kawan aku.
3. Aku dah tak perlu dengar adik aku membebel bila aku pakai seluar jeans adik aku.




Tapi, walaupun aku turun berat badan, aku tetap rasa bersyukur... sebab ? Mestilah sebab Mr. Captain tetap sayang aku... hehehhee :p


Bakal Inche suami tetap kata;
~~  "tak pe, okey je. belum masa nak bagi badan you mengembang..."


Hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup