Isnin, 25 Jun 2012

TERKENANG dan TERINGAT

SLP020



Jika kamu bukan salah seorang pesakit di hospital jiwa, sila abaikan entri ini dan pergi ke page seterusnya. Saya tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah berbangkit berkaitan entri pesakit jiwa yang kritikal ini.  



Sejak dua menjak ni, memang selalu sangat teringat kenangan-kenangan bersama SLP020 ni, lagi-lagi bila ada rakan-rakan yang tag gambar berkaitan company dia dan adik beradik lori ni...




ayat klise:

Jay: Teringat SLP 020...

Lee: ingatkan teringat NL288


Jay: NL288 pun teringat jugak... tapi SLP020 tu, terlalu banyak kenangan dengan B yang tak boleh dilupakan... kan tu yang pertama untuk kita... Your big baby was My big baby too... :'(





NL288



tak salah bukan kalau kita teringat kenangan lalu biarpun apa yang ada kini kelihatan sempurna ? 


maaf kerana aku sering bersedih...sangat-sangat terasa bila aku seakan dilarang keras untuk rindu pada kenangan-kenangan lalu, bahkan juga untuk merindui si dia... Terasa bagai sedang putus cinta biarpun cinta itu tidak pernah pudar antara kami...




aku rasa, percutian aku minggu depan dapat aku lupakan kenangan-kenangan lalu yang menyesakkan...

 -terasa nak bagi gift la buat sesape blogger yang pandai teka aku nak pi mana- hehhee



ah, abaikan entri ini...kerana aku sedang mengalami masalah jiwa yang kritikal !




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup