Selasa, 24 Julai 2012

Bunuh Octo

credit to: Chad Crane



Seriously, i want kill you. Like an enemy killing his(her) victim(s). Stabbing you thousand times non-stop. Burned you in acid, shot you, quartered, strangled, asphyxiated, buried alive, burned in flame or by giving you a poison...so it gives a painful one. If i haven't Iman inside, I was killing you half an hour ago. I hate you ! :'(

I just got excited to feel free to do many things before you come and interrupting me. You such a ********!!! :'(

Y'know what, out of blue, aku dah hilang ingatan tentang apa yang aku hafal untuk tiga ujian penilaian subjek berbeza minggu ni. Kau buat semangat aku yang tahap gaban sampai petala ke 88 tu mati jatuh menjunam. All of sudden, aku rasa nak benam kepala aku dalam tanah dan timbus dengan pasir hitam.


But then, i realized... You can't be killed. we're far apart. and yet, how can my soul be killed by her enemy? am i crazy? Insane? urrrff!! I've to stop before i got stuck! let's check out the game i search to let go this feeling of KILLING YOU !



There are sentence in my pocket, but this sentence got five blanks that need to fulfill. You just need to choose your own words and and fill in the blanks.


Here we go:



Blank 1: Adjective


Blank 2: Noun or objects or something, make it random, don’t say something like pencil


Blank 3: Verb (tip: give something like lick, or eat or do…) or be dumb


Blank 4: Chose between under, in front, behind, beside, on top…


Blank 5: Any place… by place I mean it can be anything, desk, mountain, chair, house, roof, bathtub, plane, train, floor, sea…





Nak tahu ke sentence yang kau isi dengan apa yang kau pilih untuk isi ruangan kosong di atas? hehh,, ingat senang-senang aku nak lepaskan kau? haha.. kalau kau tak nak aku bunuh kau, better you leave a comment(s) below this entry. Gila creepy statement aku! haha


~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *~ * ~ * ~ *~ * ~ *~ * ~




It was a(n) *blank 1* day and *your name* and he(r) *blank 2* were busy *blank 3* each other *blank 4* a tree *blank 5*




it was............. *tarik nafas sedalam lautan sekejap, ambik nyawa untuk berada di dunia nyata semula seperti sedia kala*



It was an macabre day and Hadira and her Octopus (a gift from CIMB click) were busy hugging each other under a tree in a beautiful prairie of green grass in the early morning, watching the sun rays slowly dry the dew drops on the grass blades.




Dear my enemy,

Credit to: azuzephre 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup

  • Nismilan mano mau kalah. - Nismilan mano mau kalah. ● Kalau kek Pahang ado Pekan, kek Nismilan ado Kota. ● Kalau kek Perak ado Bukit Berapit, kek Nismilan ado Bukit Putus. ● Kalau k...
    Sehari yang lalu
  • AKU DAN DIET.. - salam.. Last entry bulan February lepas, aku ada tulis pasal kisah aku berhenti merokok.. yes, sampai sekarang dah masuk bulan November ni pon aku masih l...
    Seminggu yang lalu
  • HARD ROCK HOTEL, PENANG 2017 - Kalau Hotel Lone Pine dalam entry sebelum ini sangat menyamankan. Yang ini berlawanan pulak. Namapun Hard Rock ...
    Seminggu yang lalu
  • Bolehkah Kad Pengenalan Kita Di simpan Oleh Pengawal Keselamatan? - *Salam Hormat.* Ketahui Hak anda sebagai Rakyat Malaysia. Dalam tugasan kita selaku Pemandu *LORI *acapkali akan memasuki kawasan industri atau premis yang...
    4 bulan yang lalu
  • Timbang - Dalam apa jua keadaan, timbang rasa & timbang tara itu penting. Paling tidak, carilah sedikit kebaikan dengan kehadiran situasi itu sendiri. • Mungkin Allaa...
    5 bulan yang lalu
  • Bangkit - Sesudah melalui banyak kesakitan dalam perjalanan hidup perniagaan yang jatuh satu persatu.Aku cuba bangkit kembali bersama kekuatan dan semangat baru...
    9 bulan yang lalu
  • 2016-01 - Aku tengah desperate nak coffee. Dah lama tak masuk sini. Bertahun lupa macam mana nak log in. Harini cuba nasib log in. Pufff. Berjaya. Ber.ja.ya.
    Setahun yang lalu
  • Tips Kurus Dalam Masa 3 Hari - So this really can make everyone get excited sebab nak kurus. I mean for a GIRL Laki macam tak beberapa kisah sangat dengan badan naik kot sebab Anwar tak ...
    Setahun yang lalu
  • First Four - Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni, 29 Februari, telah genap 4 tahun untuk menandakan keberadaan blog ini buat pertama kali. 4 tahun. 4 tahun dim...
    Setahun yang lalu
  • buang sawang sikit.. - wowww....lama tak berblog tetibe hari ni rasa free. tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini. rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni.. kekangan waktu me...
    2 tahun yang lalu
  • konfigurasi - Aku yang dipengaruhi ambiguiti rasa beberapa ketika. Tidak mahu terus ditakhluki. Aku percaya kurnia yang Satu. Bukan bersahaja. Bukan tercela. Mendidi...
    2 tahun yang lalu
  • belajar - waktu sedang memakanku cahaya mentari tak lagi datang menyeruak awan tertoreh airnya jatuh membuak buak seperti membisik menyedar ada syukur dalam setiap hu...
    3 tahun yang lalu
  • Pesona - Dia,pendiam kurang menonjol dan lebih suka memendam.mengasingkan diri itu kepakaran dia sedang dalam keriuhan pun tidak ada yang sedar akan kewujudan d...
    5 tahun yang lalu
  • DO NOT HATE US (please...) - 18 wheelers Throughout this period , I always wonder why the truck driver was hated by most other drivers, especially cars. Is it because we are drivin...
    6 tahun yang lalu