Ahad, 8 Julai 2012

Kalau Dapat....Indahnya !


Credit to: mrpossy.wordpress.com


Mak: Alhamdulillah, bertuah aku dapat suami yang tahu bab-bab konstruktor ni... jimat duit aku.. tak payah nak upah-upah orang pasang marble dan mozek satu rumah... *wink wink wink*

Abah: Alhamdulillah, Tuhan kurniakan aku isteri yang rajin ke kebun menanam sayur-sayuran... Jimat duit aku... boleh terus petik je kalau nak masak.. hehe




Mak Cik: Untungnya aku dapat suami yang belajar Mechanical Engineering... mesin basuh berumur 10 tahun yang rosak tiba-tiba pun dia boleh repair... Selamat duit dia... (boleh aku shopping baju raya lagi.. heehehe)

Pak Cik: Senangnya aku dapat isteri yang study Chemistry... sinki tersumbat boleh curah dengan asid... cepat je hilang tersumbatnya tuh... (Kalau aku nak kahwin lagi, mampus isteri aku curah asid.. huhu)




Aku: Bersyukur sangat-sangat dapat bakal suami yang jadi Captain nih... Tiap kali cuti, boleh pi round the world. Paling best dapat view the splendour dengan baring-baring dan berkuak lentang dalam kabin tanpa gangguan penumpang lain.. hik hik hik

Dia: Bahagianya dapat bakal isteri yang study bisnes ni... Nanti bila i dah pencen jadi kapten, dia pulak jadi tokey I Que Centre... sekarang pun dia tengah buat praktikal jaga anak-anak... Senang hati aku bila dia dapat balance belajar dan hal rumah tangga macam tu.. Nanti nak sambung study sampai phD pun tak pe.. hiks!





Untung ke?  ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
We're not friends. We're not enemies. We're just strangers, with some memories...

Suka Tak?

Yang Menghidupkan Hidup